Vietnam
Door: Brigit en Antoine
Blijf op de hoogte en volg Brigit en Antoine
07 Juli 2012 | Hong Kong, Hong Kong
Na een stadswandeling en een heerlijke lunch , wat locale lekkernijen , waarbij heerlijk afgezet door niet vooraf naar prijs te informeren , weer wat geleerd. Leuke voorstelling gezien in het waterpompen theater. Nu even lekker relaxen , en Antoine alvast de eerste massage . Straks nog lekker curry eten en dan op tijd naar bed .We hebben een mooi hotel heerlijk centraal midden in de stad vlak bij het meer . Morgen ook weer een leuk programma. Het lijkt of we al heel lang weg zijn , zoveel indrukken al opgedaan.
Groetjes Brigit
07 Juli 2012 - 14:00
Danielle (collega):
Hallo family,
Leuk om iets over jullie te lezen, fijn dat jullie het naar de zin hebben. Wij zijn ons ook aan het voor bereiden, maandagochtend gaan we heel vroeg weg, hotelovernachting bij Lyon en dan dinsdag komen we aan in de Provence/Cote d'azur als het goed is.
Heb ipad bij dus zal jullie volgen hoor!
Wat betreft mijn gezondheid, geen verandering, kan nog wel even duren.
Doe het heel rustig aan, relax vakantie van maken.
Jullie nog heel veel plezier, lekker genieten van elkaar, de omgeving , wat een avontuur!
Groetjes Daan x
07 Juli 2012 - 19:27
Iny:
Ha vakantiegangers,
Goed om te lezen dat jullie genieten! maak er een mooi avontuur van,
Liefs de kleijntjes -
08 Juli 2012 - 04:47
Familie Jacobs:
Hallo daar in Vietnam. Neem een paar loempiaatjes mee voor Jan. Wij hebben idd ook het gevoel al weken hier te zijn. Inmiddels al heel aardig ingeburgerd. Houd je een beetje in met shoppen he anders kan de koffer niet meer dicht.
Groet anja -
08 Juli 2012 - 08:31
Emmy En Fons Bijman:
Hallo mensen,
Het is goed te vernemen dat jullie een goede start hebben gehad.Wij zullen ons tevreden stellen met een vietnamese loempia van de buurman van de Hema!
Groeten E en F. -
08 Juli 2012 - 11:51
Marijke:
Hallo allemaal,
Wij gaan a.s. donderdag een paar dagen naar Mieneke en Frank in Cadzand, ook leuk, haha!
Leuk om jullie zo te volgen, zien we toch wat van de wereld, maar dan op jullie kosten, haha! Geniet ervan! Liefs, Marijke -
10 Juli 2012 - 15:53
Danielle (familie):
Hallo allemaal
Wat hebben jullie het toch weer goed voor elkaar!
En wij maar werken!! En dan ook nog het geweldige weer hier in Nederland , om te janken!! Maar wel leuk om jullie verhalen te lezen.
Wij moeten nog een paar weekjes bikkelen. Maar ook wij zullen mega genieten van onze vakantie naar torremolinos. Jullie nog veel plezier gr. kusjes uit regenachtig Mook -
21 Juli 2012 - 14:18
Sjef:
mooie verslagen waar we wat aan hebben bij onze voorbereiding van onze vietnamreis. kunnen jullie de namen aangeven van de diverse hotels die jullie hebben gehad?
Heel veel plezier nog
Sjef
Tilburg -
21 Juli 2012 - 15:14
Antoine:
Beste Sjef,
Geef je e- mail adres even, dan stuur ik je alle informatie Over hotels, inclusieve do's en dont's
Antoineverhoeven@kpnmail.nl
Gr